Bestellen en retourneren

Consumentenvoorwaarden van-esch.com

Betalen
Op onze website kun je betalen met iDeal, Creditcard, Apple Pay, Klarna, PayPal, Bancontact, EPS, Giropay, KBC/CBC-betaalknop en ING Home’Pay.


Prijzen
De prijzen van onze producten zijn inclusief 21% btw. De getoonde prijzen op de productpagina’s zijn exclusief btw, de btw wordt in de winkelmand toegevoegd.


Levertijd
Op de website geven we bij ieder product aan wat de levertijd is. Producten die voorradig zijn verzenden we zo snel mogelijk, in ieder geval binnen een week. Producten die speciaal gemaakt worden hebben een levertijd van 4 tot 6 weken. Voor lockerkasten geldt een levertijd van 8 tot 10 weken.


Verzending
We verzenden consumentenbestellingen gratis naar de volgende landen:

België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Oostenrijk, Slovenië, Spanje, Tsjechië, Zweden, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk.


Bezorgdienst
We verzenden kleine producten met UPS of PostNL. Grote producten verzenden we met speciaal meubeltransport of onze eigen bezorgservice. We houden je op de hoogte van de levering middels een track & trace code. Bij grote leveringen nemen we contact op voor een leverafspraak. In dit geval geven we een tijdvak aan: ochtend of middag.


Import & douane
Buiten de Europese Unie kan het gebeuren dat er douane- en/of invoerbelasting moet worden betaald over een bestelling. Dit hangt af van de lokale wetgeving in het land van bestemming. Deze extra kosten zijn voor rekening van de ontvanger. Wij hebben geen invloed op deze kosten en kunnen ook vooraf niet voorspellen hoe hoog ze zijn, omdat de regels per land verschillen. Je betaalt de douane en/of invoerbelasting direct aan de bezorgdienst of het douanekantoor bij ontvangst van de bestelling.


Retourneren
Wil je je bestelling retourneren? Dat kan binnen 14 dagen en alleen voor producten die we uit voorraad leveren. Als we je retour hebben ontvangen, crediteren we het bedrag binnen 14 dagen op dezelfde wijze als de betaling. De kosten voor het terugsturen van de bestelling zijn voor eigen rekening. Let op: producten die in opdracht worden gemaakt – zoals lockerkasten en kleedkamerbanken – kunnen niet geretourneerd worden.


Retour aanmelden
Een retour aanmelden kan via info@van-esch.com. Je ontvangt daarna een retourformulier per mail. Print het formulier uit, voeg het toe aan je retourzending en stuur het product in de originele verpakking terug naar:

van Esch bv O.v.v. Retournummer Edisonstraat 5 5051DS Goirle Nederland

Beschadiging melden
We verpakken onze producten met de grootste zorg, maar er kan onderweg iets misgaan. Is je product beschadigd aangekomen? Dan ontvangen we graag binnen 48 uur (uiterlijk binnen 14 dagen) een melding. Stuur een mail met daarin een foto van de beschadiging en het ordernummer van je bestelling naar info@van-esch.com.


Garantie
We geven 5 jaar garantie op al onze producten*. De garantie is van toepassing op materiaal- en/of constructiefouten bij normaal gebruik.

* Met uitzondering van de pincodesloten. Hiervoor geldt een garantie van 2 jaar.

Op al onze leveringen en/of diensten zijn de Metaalunievoorwaarden en het Nederlands recht van toepassing.