Pelikan & Co

Denemarken

 • Next
Kenmerkend is het tijdloze uiterlijk van hun ontwerpen met soms een lichte hang naar klassiek.

Pelikan Copenhagen is de naam van het voormalige bureau van ontwerpers Mia Gammelgaard, Niels Gammelgaard, Lars Mathiesen en Ehlén Johansson. De vier werkten voor bedrijven als Erik Jorgensen, Matteo Grassi en Fritz Hansen. Kenmerkend is het tijdloze uiterlijk van hun ontwerpen met soms een lichte hang naar klassiek.

Gallery

Producten door deze ontwerper

 • Six Pack

  Vanaf€ 262.00

  De naam zegt het al: Six Pack is uitgerust met zes brochurehouders. Het ontwerp geeft folders, bedrijfsbrochures en magazines de aandacht die ze verdienen. Door het ranke karakter van het ontwerp doet Sick Pack het goed in een serie.

  door Pelikan & Co
 • Spring B1

  Vanaf€ 485.00

  Brochurehouder Spring B1 maakt deel uit van het flexibele garderobesysteem Spring. Evenals bij de andere onderdelen van dit door Pelikan & Co. ontworpen systeem valt de krachtige uitstraling op. De vijf robuuste legborden versterken dat beeld. Door de vier zwenkwielen is de brochurehouder gemakkelijk verplaatsbaar.

  door Pelikan & Co
 • Liston

  Vanaf€ 418.00

  Het is niet de spiegel zelf, maar de lijst die de spiegel maakt. Zoveel maakt de door het Deense bureau Pelikan & Co. ontworpen spiegel Liston wel duidelijk. Door de nauwelijks zichtbare lijst lijkt de spiegel op te gaan in de ruimte. Die indruk wordt nog eens versterkt doordat spiegel en aluminium lijst één vlak vormen. Liston is er in verschillende maten, variërend van 50 bij 50 tot 100 bij 200 centimeter.

  door Pelikan & Co
 • Spring DV

  Vanaf€ 391.00

  Het door het Deense bureau Pelikan & Co. ontworpen systeem Spring DV is gemakkelijk verplaatsbaar. Door de bijzondere s-vorm schuiven de verschillende onderdelen gemakkelijk in elkaar, waardoor het systeem weinig opbergruimte vraagt.

  door Pelikan & Co
 • Next