Maxime Szyf

België

“We design changes”

 • Next
Together with Gert Verschueren since 2004 he has been running MAXIMALdesign

De Belgische ontwerper Maxime Szyf verwierf bekendheid met zijn ontwerpen van kleine huishoudelijke artikelen, bijzettafels en kapstokken. Sinds 2004 runt hij samen met Gert Verschueren MAXIMALdesign, een ontwerpbureau voor productontwikkeling, merkidentiteiten, en interieurvormgeving. Klanten zijn onder meer Nike, Jackie Chan en Dark.

Gallery

Producten door deze ontwerper

 • Tubulus CT

  Vanaf€ 481.00

  Het door Maxime Szyf en Gerard Kerklaan ontworpen garderobeprogramma Tubulus blinkt uit in eenvoud. Dat geldt ook voor bijzettafel Tubulus CT, die een welkome aanvulling vormt op het programma. Het ontwerp spreekt voor zich, maar leidt de aandacht nooit af van de omgeving. Door het praktische ontwerp laat de tafel zich gemakkelijk oppakken en wegzetten. De tafel is verkrijgbaar in twee hoogtes, met klein of groot blad.

  door Maxime Szyf
 • Tubulus T

  Vanaf€ 157.00

  Een subtiel vormgegeven buis voor kleerhangers, uitgevoerd in geborsteld roestvast staal. Eenvoudiger kan niet. Toch is dat de essentie van Tubulus T, een kapstok die standaard verkrijgbaar is tot een lengte van 2 meter. Tubulus T wordt in plaats van aan de wand met dunne staalkabels aan het plafond bevestigd. Garderobeprogramma Tubulus is ontworpen door Maxime Szyf en Gerard Kerklaan. Maatwerk is mogelijk.

  door Maxime Szyf
 • Tubulus H

  Vanaf€ 52.00

  Tubulus is synoniem voor eenvoud. Daardoor zijn de diverse modellen in dit door Maxime Szyf en Gerard Kerklaan ontworpen garderobeprogramma overal gemakkelijk toepasbaar. Dat geldt zeker voor Tubulus H, een eenvoudige wandhaak waarvan het design is teruggevoerd tot de essentie. Tubulus H is gemaakt van geborsteld roestvast staal, de voorzijde is hoogglans gepolijst.

  door Maxime Szyf
 • Tubulus H10K

  Vanaf€ 115.00

  Tubulus is synoniem voor eenvoud. Daardoor zijn de diverse modellen in dit door Maxime Szyf en Gerard Kerklaan ontworpen garderobeprogramma overal gemakkelijk toepasbaar. Dat geldt zeker voor Tubulus H10K, een eenvoudige wandkapstokken waarvan het design is teruggevoerd tot de essentie. Tubulus H10K is gemaakt van geborsteld roestvast staal, de voorzijde is hoogglans gepolijst. Model Tubulus H10K is voorzien van één Tubulus 80 kleerhanger.

  door Maxime Szyf
 • Tubulus HK Magnéfique

  Vanaf€ 103.00

  Tubulus HK Magnéfique is de magnetische variant op Tubulus H10K, een wandkapstok voor één kleerhanger. Het design is teruggevoerd tot de essentie. Tubulus HK Magnéfque is gemaakt van geborsteld roestvast staal, de voorzijde is hoogglans gepolijst. De diverse modellen in het door Maxime Szyf en Gerard Kerklaan ontworpen garderobeprogramma Tubulus laten zich gemakkelijk combineren.

  door Maxime Szyf
 • Tubulus W

  Vanaf€ 499.00

  Tubulus is synoniem voor eenvoud. Door het ingetogen uiterlijk van wandkapstok Tubulus W springen de bijpassende kleerhangers in het oog. De wandkapstok is standaard verkrijgbaar in drie verschillende lengtes, in drie verschillende kleuren. Garderobeprogramma Tubulus is ontworpen door Maxime Szyf en Gerard Kerklaan. Door de ingetogen vormgeving laten de verschillende modellen in het programma zich gemakkelijk combineren.

  door Maxime Szyf
 • Tubulus TW

  Vanaf€ 221.00

  Een subtiel vormgegeven buis voor kleerhangers, uitgevoerd in geborsteld roestvast staal. Eenvoudiger kan niet. Toch is dat de essentie van Tubulus TW, een kapstok die standaard verkrijgbaar is tot een lengte van 2 meter. Garderobeprogramma Tubulus is ontworpen door Maxime Szyf en Gerard Kerklaan. Maatwerk is mogelijk.

  door Maxime Szyf
 • Next