Hermes/Jessen

Duitsland

“Je krijgt de beste resultaten als je niet tegen-, maar mét beperkingen werkt. Dan creëer je veel eerder iets dat betekenis heeft voor de gebruiker.”

  De Duitse ontwerpers Philipp Hermes en Dustin Jessen werken al samen sinds hun studie Industrial Design aan de Folkwang Universiteit in Essen.

  De Duitse ontwerpers Philipp Hermes en Dustin Jessen werken al samen sinds hun studie Industrial Design aan de Folkwang Universiteit in Essen. Na een onderbreking – waarin ze beiden verder gingen met postacademisch werk – vormden ze Hermes/Jessen Industrial Design (HJID). Ze geloven in de kracht van parameters - een product moet op natuurlijke wijze voortkomen uit de aard van de materialen en, vooral, de behoeftes van de gebruikers.

  Gallery

  Producten door deze ontwerper

  • Nieuw product

   Coach

   Vanaf€ 683.00

   Van kantoor tot thuis en van hotel- tot kleedkamer: Coach biedt precies de juiste ondersteuning in iedere ruimte. De knappe teamspeler van gebogen beuken multiplex is een kapstok, tassenrek, zitting en rugleuning in één. Zet je tas neer, hang je jas op aan een van de haakjes of knoppen en neem plaats om nog even je veters te strikken. Het design van ontwerpduo Hermes/Jessen is tot in detail doordacht.

   door Hermes/Jessen