Gerard Kerklaan

Nederland

  Thanks to their functional character they easily fit in with various styles of interior.

  De ontwerpen van de Nederlandse designer Gerard Kerklaan (1941-2003) kenmerken zich door hun heldere vormgeving. De series die hij in opdracht van verschillende bedrijven ontworpen heeft, zijn daardoor uiterst herkenbaar. Door hun functionele karakter sluiten ze bovendien gemakkelijk aan bij diverse interieurstijlen.

  Gallery

  Producten door deze ontwerper

  • Tertio zwenkwiel

   Vanaf€ 48.00

   Extra flexibiliteit nodig? Rust het Tertio garderoberek uit met handige zwenkwielen met rem.

   door Gerard Kerklaan
  • Ilium 60

   Vanaf€ 48.00

   De onderdelen in het door designer Gerard Kerklaan ontworpen garderobeprogramma Ilium vallen op door hun transparante design. Daardoor laten ze zich gemakkelijk combineren. Dat geldt ook voor Ilium 60, de kleerhanger die aansluit bij de garderoberekken in het programma. Ilium 60 is verkrijgbaar als losse hanger (verpakt per 10)

   door Gerard Kerklaan
  • Kompakt

   Vanaf€ 288.00

   Functioneel design, ingetogen uitstraling en vaste afmetingen: het praktische garderobesysteem Kompakt gaat terug naar de basis. Het systeem van ontwerper Gerard Kerklaan biedt volop mogelijkheden om de entree op eenvoudige wijze vorm te geven.

   door Gerard Kerklaan
  • Ilium HK

   Vanaf€ 56.00

   Functioneel design, ingetogen uitstraling en vaste afmetingen: het praktische garderobesysteem Ilium gaat terug naar de basis. Het systeem van ontwerper Gerard Kerklaan biedt volop mogelijkheden om de entree op eenvoudige wijze vorm te geven. De wandkapstok Ilium HK met een profiel van aluminium is standaard leverbaar met 1, 2, 3 of 4 kunststof haken en kleerhangers.

   door Gerard Kerklaan
  • Ilium 10 Magnéfique

   Vanaf€ 62.00

   Functioneel design, ingetogen uitstraling en vaste afmetingen: het praktische garderobesysteem Ilium gaat terug naar de basis. Het systeem van ontwerper Gerard Kerklaan biedt volop mogelijkheden om de entree op eenvoudige wijze vorm te geven. De wandkapstok Ilium 10 Magnéfique is de magnetische versie van de Ilium H10K. Deze wandkapstok met krachtige magneet en 1 kunststof kleerhanger is eenvoudig op te hangen aan metalen wanden of kasten.

   door Gerard Kerklaan
  • Ilium H30 Magnéfique

   Vanaf€ 89.00

   Functioneel design, ingetogen uitstraling en vaste afmetingen: het praktische garderobesysteem Ilium gaat terug naar de basis. Het systeem van ontwerper Gerard Kerklaan biedt volop mogelijkheden om de entree op eenvoudige wijze vorm te geven. De wandkapstok Ilium H30 Magnéfique met 3 kunststof haken is dankzij de krachtige magneten eenvoudig op te hangen aan metalen wanden of kasten.

   door Gerard Kerklaan
  • Ilium Sagitta+

   Vanaf€ 268.00

   Functioneel design, ingetogen uitstraling en vaste afmetingen: het praktische garderobesysteem Ilium gaat terug naar de basis. Het systeem van ontwerper Gerard Kerklaan biedt volop mogelijkheden om de entree op eenvoudige wijze vorm te geven. De garderobestandaard Ilium Sagitta+ heeft een profiel en parapluhouder van aluminium en vier kunststof haken met kleerhangers.

   door Gerard Kerklaan
  • Ilium H

   Vanaf€ 35.00

   Functioneel design, ingetogen uitstraling en vaste afmetingen: het praktische garderobesysteem Ilium gaat terug naar de basis. Het systeem van ontwerper Gerard Kerklaan biedt volop mogelijkheden om de entree op eenvoudige wijze vorm te geven. Ilium H biedt een plek aan alle jassen. Het hakenprofiel is gemaakt van aluminium en heeft haken van kunststof. Verkrijgbaar in vijf afmetingen.

   door Gerard Kerklaan
  • Ilium HA

   Vanaf€ 139.00

   Functioneel design, ingetogen uitstraling en vaste afmetingen: het praktische garderobesysteem Ilium gaat terug naar de basis. Het systeem van ontwerper Gerard Kerklaan biedt volop mogelijkheden om de entree op eenvoudige wijze vorm te geven. Ilium HA biedt een plek aan alle jassen. Het hakenprofiel is gemaakt van aluminium en heeft naar binnen gerichte haken van kunststof. Verkrijgbaar in drie afmetingen.

   door Gerard Kerklaan
  • Ilium W2

   Vanaf€ 226.00

   Functioneel design, ingetogen uitstraling en vaste afmetingen: het praktische garderobesysteem Ilium gaat terug naar de basis. Het systeem van ontwerper Gerard Kerklaan biedt volop mogelijkheden om de entree op eenvoudige wijze vorm te geven. Het wandgarderoberek Ilium W2 heeft een profiel van aluminium en een dubbele rij met kunststof haken. Er zijn ook bijpassende kunststof kleerhangers verkrijgbaar. Ilium W2 is verkrijgbaar in drie afmetingen.

   door Gerard Kerklaan
  • Ilium EV2

   Vanaf€ 481.00

   Functioneel design, ingetogen uitstraling en vaste afmetingen: het praktische garderobesysteem Ilium gaat terug naar de basis. Het systeem van ontwerper Gerard Kerklaan biedt volop mogelijkheden om de entree op eenvoudige wijze vorm te geven. Het garderoberek Ilium EV2 heeft een profiel van aluminium en een dubbele rij met kunststof haken. Er zijn ook bijpassende kunststof kleerhangers verkrijgbaar. Ilium EV2 is verkrijgbaar in drie afmetingen.

   door Gerard Kerklaan
  • Ilium DV2

   Vanaf€ 576.00

   Functioneel design, ingetogen uitstraling en vaste afmetingen: het praktische garderobesysteem Ilium gaat terug naar de basis. Het systeem van ontwerper Gerard Kerklaan biedt volop mogelijkheden om de entree op eenvoudige wijze vorm te geven. Het garderoberek Ilium DV2 heeft een profiel van aluminium en aan beide kanten een dubbele rij met kunststof haken. Er zijn ook bijpassende kunststof kleerhangers verkrijgbaar. Ilium DV2 is verkrijgbaar in drie afmetingen.

   door Gerard Kerklaan
  • Tertio WS

   Vanaf€ 187.00

   Tertio WS maakt deel uit van het door designer Gerard Kerklaan ontworpen garderobeprogramma Tertio. Door het transparante design laten de diverse modellen zich gemakkelijk combineren. Maatwerk is hierbij mogelijk.

   door Gerard Kerklaan
  • Tertio 30

   Vanaf€ 15.00

   De onderdelen in het door designer Gerard Kerklaan ontworpen garderobeprogramma Tertio vallen op door hun transparante design. Daardoor laten ze zich gemakkelijk combineren. Dat geldt ook voor Tertio 30, de kleerhanger die aansluit bij de garderoberekken in het programma. Tertio 30 is verkrijgbaar als losse hanger of met anti-diefstaloog.

   door Gerard Kerklaan
  • Tubulus 80

   Vanaf€ 17.00

   Tubulus 80 is uitgevoerd in blank gelakt beuken en geborsteld roestvast staal. De afzonderlijke producten in het Tubulus programma verbinden strakke met ronde vormen. Dat maakt de serie bij uitstek geschikt voor zowel zakelijk als privé gebruik. Mooi in elke hal of kamer.

   door Gerard Kerklaan
  • Tertio BDV+

   Vanaf€ 574.00

   Een veelzijdig garderobesysteem en stijlvolle bank in één: vrijstaande garderobebank Tertio BDV+ is uitgerust met een dubbele zitting, dubbele jashaken en een tassenrek. Standaard leverbaar tot een lengte van 3 meter. Tertio BDV+ is onderdeel van het zeer uitgebreide garderobeprogramma Tertio, ontworpen door Gerard Kerklaan. De banken in verschillende maten springen in het oog door het karakteristieke stalen frame met poedercoating in combinatie met de zitting van blank gelakt beuken of witte kunststof.

   door Gerard Kerklaan
  • Tertio BEVS+

   Vanaf€ 661.00

   Een garderobesysteem en stijlvolle bank in één: vrijstaande garderobebank Tertio BEVS+ is uitgerust met een zitting, handige jashaken, een tassenrek en een schoenrek. Het stevige stalen onderdeel zorgt voor een solide basis. Tertio BEVS+ is onderdeel van het zeer uitgebreide garderobeprogramma Tertio, ontworpen door Gerard Kerklaan. De banken in verschillende maten springen in het oog door het karakteristieke stalen frame met poedercoating in combinatie met de zitting van blank gelakt beuken of witte kunststof.

   door Gerard Kerklaan
  • Tertio BDVS+

   Vanaf€ 857.00

   Een veelzijdig garderobesysteem en stijlvolle bank in één: vrijstaande garderobebank Tertio BDVS+ is uitgerust met een dubbele zitting, dubbele jashaken, een tassenrek en een schoenenrek. Standaard leverbaar tot een lengte van 3 meter. Tertio BDVS+ is onderdeel van het zeer uitgebreide garderobeprogramma Tertio, ontworpen door Gerard Kerklaan. De banken in verschillende maten springen in het oog door het karakteristieke stalen frame met poedercoating in combinatie met de zitting van blank gelakt beuken of witte kunststof.

   door Gerard Kerklaan
  • Tertio BEV

   Vanaf€ 499.00

   Een garderobesysteem en stijlvolle bank in één: vrijstaande garderobebank Tertio BEV is uitgerust met een zitting en handige jashaken. Het stevige stalen onderdeel zorgt voor een solide basis. Tertio BEV is onderdeel van het zeer uitgebreide garderobeprogramma Tertio, ontworpen door Gerard Kerklaan. De banken in verschillende maten springen in het oog door het karakteristieke stalen frame met poedercoating in combinatie met de zitting van blank gelakt beuken of witte kunststof.

   door Gerard Kerklaan
  • Tertio BEV+

   Vanaf€ 556.00

   Een garderobesysteem en stijlvolle bank in één: vrijstaande garderobebank Tertio BEV+ is uitgerust met een zitting, handige jashaken en een tassenrek. Het stevige stalen onderdeel zorgt voor een solide basis. Tertio BEV+ is onderdeel van het zeer uitgebreide garderobeprogramma Tertio, ontworpen door Gerard Kerklaan. De banken in verschillende maten springen in het oog door het karakteristieke stalen frame met poedercoating in combinatie met de zitting van blank gelakt beuken of witte kunststof.

   door Gerard Kerklaan
  • Tertio BEWS+

   Vanaf€ 501.00

   Een garderobesysteem en stijlvolle bank in één: wandbank Tertio BEWS+ is uitgerust met handige jashaken, een tassenrek én een schoenrek. Standaard leverbaar tot een lengte van 3 meter. Tertio BEWS+ is onderdeel van het zeer uitgebreide garderobeprogramma Tertio, ontworpen door Gerard Kerklaan. De banken in verschillende maten springen in het oog door het karakteristieke stalen frame met poedercoating in combinatie met de zitting van blank gelakt beuken of witte kunststof.

   door Gerard Kerklaan
  • Tertio BEVS

   Vanaf€ 633.00

   Een garderobesysteem en stijlvolle bank in één: vrijstaande garderobebank Tertio BEVS is uitgerust met een zitting, handige jashaken en een schoenenrek. Het stevige stalen onderdeel zorgt voor een solide basis. Tertio BEVS is onderdeel van het zeer uitgebreide garderobeprogramma Tertio, ontworpen door Gerard Kerklaan. De banken in verschillende maten springen in het oog door het karakteristieke stalen frame met poedercoating in combinatie met de zitting van blank gelakt beuken of witte kunststof.

   door Gerard Kerklaan
  • Tertio BEW+

   Vanaf€ 417.00

   Een garderobesysteem en stijlvolle bank in één: wandbank Tertio BEW+ is uitgerust met handige jashaken en een tassenrek. Standaard leverbaar tot een lengte van 3 meter. Tertio BEW+ is onderdeel van het zeer uitgebreide garderobeprogramma Tertio, ontworpen door Gerard Kerklaan. De banken in verschillende maten springen in het oog door het karakteristieke stalen frame met poedercoating in combinatie met de zitting van blank gelakt beuken of witte kunststof.

   door Gerard Kerklaan
  • Tertio BVS

   Vanaf€ 452.00

   Zitten in stijl doe je op Tertio BVS. De vrijstaande bank met stevig stalen onderstel en schoenenrek is standaard leverbaar tot een lengte van 3 meter. Tertio BV is onderdeel van het zeer uitgebreide garderobeprogramma Tertio, ontworpen door Gerard Kerklaan. De banken in verschillende maten springen in het oog door het karakteristieke stalen frame met poedercoating in combinatie met de zitting van blank gelakt beuken of witte kunststof.

   door Gerard Kerklaan
  • Tertio BEWS

   Vanaf€ 445.00

   Een garderobesysteem en stijlvolle bank in één: wandbank Tertio BEWS is uitgerust met handige jashaken en een schoenenrek. Standaard leverbaar tot een lengte van 3 meter. Tertio BEWS is onderdeel van het zeer uitgebreide garderobeprogramma Tertio, ontworpen door Gerard Kerklaan. De banken in verschillende maten springen in het oog door het karakteristieke stalen frame met poedercoating in combinatie met de zitting van blank gelakt beuken of witte kunststof.

   door Gerard Kerklaan
  • Tertio BEW

   Vanaf€ 313.00

   Een garderobesysteem en stijlvolle bank in één: wandbank Tertio BEW is uitgerust met handige jashaken en standaard leverbaar tot een lengte van 3 meter. Tertio BEW is onderdeel van het zeer uitgebreide garderobeprogramma Tertio, ontworpen door Gerard Kerklaan. De banken in verschillende maten springen in het oog door het karakteristieke stalen frame met poedercoating in combinatie met de zitting van blank gelakt beuken of witte kunststof.

   door Gerard Kerklaan
  • Tertio P

   Vanaf€ 214.00

   Paraplubakken Tertio P70 en P100 zijn onderdeel van het zeer uitgebreide garderobeprogramma Tertio, ontworpen door Gerard Kerklaan. Door het transparante karakter van Tertio kun je de verschillende onderdelen naar hartenlust combineren tot een oplossing die naadloos aansluit op de meest uiteenlopende ruimtes en wensen.

   door Gerard Kerklaan
  • Tertio TR3

   Vanaf€ 704.00

   Thuis of op kantoor, tassen staan soms hopeloos in de weg. Een tassenrek biedt dan uitkomst. Het luchtige ogende rek Tertio TR3 kan zowel tegen de wand als vrij in de ruimte geplaatst worden. Het tassenrek, leverbaar in drie maten, maakt deel uit van het door designer Gerard Kerklaan ontworpen garderobeprogramma Tertio. De verschillende modellen in het Tertio programma laten zich gemakkelijk combineren.

   door Gerard Kerklaan
  • Tertio BW

   Vanaf€ 194.00

   Zitten in stijl doe je op Tertio BW. De bank is eenvoudig aan de wand te bevestigen en standaard leverbaar tot een lengte van 3 meter. Tertio BW is onderdeel van het zeer uitgebreide garderobeprogramma Tertio, ontworpen door Gerard Kerklaan. De banken in verschillende maten springen in het oog door het karakteristieke stalen frame met poedercoating in combinatie met de zitting van blank gelakt beuken of witte kunststof.

   door Gerard Kerklaan
  • Tertio BV

   Vanaf€ 252.00

   Zitten in stijl doe je op Tertio BV. De vrijstaande bank met stevig stalen onderstel is standaard leverbaar tot een lengte van 3 meter. Tertio BV is onderdeel van het zeer uitgebreide garderobeprogramma Tertio, ontworpen door Gerard Kerklaan. De banken in verschillende maten springen in het oog door het karakteristieke stalen frame met poedercoating in combinatie met de zitting van blank gelakt beuken of witte kunststof.

   door Gerard Kerklaan
  • Tertio 20H

   Vanaf€ 329.00

   Zitten in stijl doe je op Tertio 20H. Met de compacte klapstoel creëer je een zitplaats in de meest kleine ruimtes. Tertio 20H is onderdeel van het zeer uitgebreide garderobeprogramma Tertio, ontworpen door Gerard Kerklaan.

   door Gerard Kerklaan
  • Tertio BWS

   Vanaf€ 341.00

   Zitten in stijl doe je op Tertio BWS. De bank is eenvoudig aan de wand te bevestigen, voorzien van een schoenenrek en standaard leverbaar tot een lengte van 3 meter. Tertio BWS is onderdeel van het zeer uitgebreide garderobeprogramma Tertio, ontworpen door Gerard Kerklaan. De banken in verschillende maten springen in het oog door het karakteristieke stalen frame met poedercoating in combinatie met de zitting van blank gelakt beuken of witte kunststof.

   door Gerard Kerklaan
  • Tertio Juno+

   Vanaf€ 224.00

   Tertio Juno+ is onderdeel van het zeer uitgebreide garderobeprogramma Tertio, ontworpen door Gerard Kerklaan. Door het transparante karakter van Tertio kun je de verschillende onderdelen naar hartenlust combineren tot een oplossing die naadloos aansluit op de meest uiteenlopende ruimtes en wensen. Tertio Juno+ is uitgerust met een parapluring en biedt ruimte aan 12 jassen.

   door Gerard Kerklaan
  • Tertio Sagitta+

   Vanaf€ 320.00

   Tertio Sagitta+ is onderdeel van het zeer uitgebreide garderobeprogramma Tertio, ontworpen door Gerard Kerklaan. Door het transparante karakter van Tertio kun je de verschillende onderdelen naar hartenlust combineren tot een oplossing die naadloos aansluit op de meest uiteenlopende ruimtes en wensen. Tertio Sagitta+ is uitgerust met vier bijpassende kleerhangers en een parapluring.

   door Gerard Kerklaan
  • Tertio Junior

   Vanaf€ 1,133.00

   Scholen, bibliotheken of sportclubs, op plekken waar veel kinderen komen, is het verrijdbare garderoberek Tertio Junior op zijn plaats. Het garderoberek is leverbaar in twee hoogtes met een lengte van 1.60 meter. Tertio Junior maakt deel uit van het door Gerard Kerklaan ontworpen garderobeprogramma Tertio. De diverse modellen sluiten op elkaar aan.

   door Gerard Kerklaan
  • Tertio EV2P

   Vanaf€ 739.00

   Tertio EV2P is alles wat je zoekt in een praktische garderobestandaard. Het garderoberek is uitgerust met twee rijen haken en een paraplurek. Standaard leverbaar tot een lengte van 3 meter. Tertio EV2P is onderdeel van het zeer uitgebreide garderobeprogramma Tertio, ontworpen door Gerard Kerklaan.

   door Gerard Kerklaan
  • Tertio DV2P

   Vanaf€ 890.00

   Tertio DV2P is alles wat je zoekt in een praktische garderobestandaard. Je creëert in een handomdraai zeeën van ruimte omdat er aan beide zijdes plek is voor jassen. Het garderoberek is uitgerust met een paraplurek en standaard leverbaar tot een lengte van 3 meter. Tertio DV2P is onderdeel van het zeer uitgebreide garderobeprogramma Tertio, ontworpen door Gerard Kerklaan.

   door Gerard Kerklaan
  • Tertio Jupiter+

   Vanaf€ 355.00

   Tertio Jupiter+ is onderdeel van het zeer uitgebreide garderobeprogramma Tertio, ontworpen door Gerard Kerklaan. Door het transparante karakter van Tertio kun je de verschillende onderdelen naar hartenlust combineren tot een oplossing die naadloos aansluit op de meest uiteenlopende ruimtes en wensen. Tertio Jupiter+ is uitgerust met een parapluring en biedt ruimte aan maar liefst 24 jassen.

   door Gerard Kerklaan
  • Tertio Paladino+

   Vanaf€ 163.00

   Tertio Paladino+ is onderdeel van het zeer uitgebreide garderobeprogramma Tertio, ontworpen door Gerard Kerklaan. Door het transparante karakter van Tertio kun je de verschillende onderdelen naar hartenlust combineren tot een oplossing die naadloos aansluit op de meest uiteenlopende ruimtes en wensen. Tertio Paladino+ is uitgerust met een parapluring en biedt ruimte aan 8 jassen.

   door Gerard Kerklaan
  • Tertio EV2

   Vanaf€ 426.00

   Tertio EV2 is alles wat je zoekt in een praktische garderobestandaard. Het garderoberek is uitgerust met twee rijen haken en standaard leverbaar tot een lengte van 3 meter. Tertio EV2 is onderdeel van het zeer uitgebreide garderobeprogramma Tertio, ontworpen door Gerard Kerklaan.

   door Gerard Kerklaan
  • Tertio HA

   Vanaf€ 77.00

   Wat is doeltreffender dan een rij kledinghaken aan de wand? Daarin voorziet Tertio HA, een hakenprofiel dat standaard verkrijgbaar is tot een lengte van 2 meter. Tertio HA maakt deel uit van het door designer Gerard Kerklaan ontworpen garderobeprogramma Tertio. Door het transparante design laten de diverse modellen zich gemakkelijk combineren. Maatwerk is hierbij mogelijk.

   door Gerard Kerklaan
  • Tertio H40 Magnéfique

   Vanaf€ 116.00

   Tertio H40 Magnéfique is een magnetisch element met vier haken. Tertio H40 Magnéfique maakt deel uit van het door designer Gerard Kerklaan ontworpen garderobeprogramma Tertio. Door het transparante design laten de diverse modellen zich gemakkelijk combineren.

   door Gerard Kerklaan
  • Tertio H Magnéfique

   Vanaf€ 60.00

   Tertio H Magnéfique is een magnetisch element waaraan een jas gehangen kan worden. Tertio H Magnéfique maakt deel uit van het door designer Gerard Kerklaan ontworpen garderobeprogramma Tertio. Door het transparante design laten de diverse modellen zich gemakkelijk combineren.

   door Gerard Kerklaan
  • Tertio H37 Magnéfique

   Vanaf€ 109.00

   Tertio H37 Magnéfique is een magnetisch element waaraan een jas gehangen kan worden. Tertio H37 Magnéfique maakt deel uit van het door designer Gerard Kerklaan ontworpen garderobeprogramma Tertio. Door het transparante design laten de diverse modellen zich gemakkelijk combineren.

   door Gerard Kerklaan
  • Tertio DV2

   Vanaf€ 676.00

   Tertio DV2 is alles wat je zoekt in een praktische garderobestandaard. Je creëert in een handomdraai zeeën van ruimte omdat er aan beide zijdes plek is voor jassen. Het garderoberek is standaard leverbaar tot een lengte van 3 meter. Tertio DV2 is onderdeel van het zeer uitgebreide garderobeprogramma Tertio, ontworpen door Gerard Kerklaan.

   door Gerard Kerklaan
  • Tertio H

   Vanaf€ 39.00

   Wat is doeltreffender dan een rij kledinghaken aan de wand? Daarin voorziet Tertio H, een hakenprofiel dat standaard verkrijgbaar is tot een lengte van 2 meter. Tertio H maakt deel uit van het door designer Gerard Kerklaan ontworpen garderobeprogramma Tertio. Door het transparante design laten de diverse modellen zich gemakkelijk combineren. Maatwerk is hierbij mogelijk.

   door Gerard Kerklaan
  • Tertio DVKP

   Vanaf€ 1,038.00

   Tertio DVKP is alles wat je zoekt in een praktische garderobestandaard. Je creëert in een handomdraai zeeën van ruimte omdat er aan beide zijdes plek is voor jassen. Het garderoberek is uitgerust met kleerhangers en een paraplurek. Standaard leverbaar tot een lengte van 3 meter. Tertio DVKP is onderdeel van het zeer uitgebreide garderobeprogramma Tertio, ontworpen door Gerard Kerklaan.

   door Gerard Kerklaan
  • Tertio HJH

   Vanaf€ 43.00

   Wat is doeltreffender dan een rij kledinghaken aan de wand? Daarin voorziet Tertio HJH, een hakenprofiel dat standaard verkrijgbaar is tot een lengte van 2 meter. Tertio HJH maakt deel uit van het door designer Gerard Kerklaan ontworpen garderobeprogramma Tertio. Door het transparante design laten de diverse modellen zich gemakkelijk combineren.

   door Gerard Kerklaan
  • Tertio HI

   Vanaf€ 40.00

   Wat is doeltreffender dan een rij kledinghaken aan de wand? Daarin voorziet Tertio HI, een hakenprofiel dat standaard verkrijgbaar is tot een lengte van 2 meter. Tertio HI maakt deel uit van het door designer Gerard Kerklaan ontworpen garderobeprogramma Tertio. Door het transparante design laten de diverse modellen zich gemakkelijk combineren. Maatwerk is hierbij mogelijk.

   door Gerard Kerklaan
  • Tertio W2

   Vanaf€ 171.00

   Tertio W2 is een veelzijdige wandkapstok. De haken zijn gemaakt van donkergrijs kunststof, de eveneens donkergrijze steunen zijn uitgevoerd in gepoedercoat staal en de profielen in aluminium. Tertio W2 maakt deel uit van het door designer Gerard Kerklaan ontworpen programma Tertio. De modellen in dit garderobeprogramma laten zich gemakkelijk combineren.

   door Gerard Kerklaan
  • Tertio HK

   Vanaf€ 69.00

   Tertio is het antwoord op de vraag naar mooi vormgegeven garderobesystemen voor de projectinrichting. Het door Gerard Kerklaan ontworpen systeem is niet alleen functioneel en representatief, maar heeft ook een vriendelijke uitstraling. De ingetogen wandkapstok Tertio HK is standaard leverbaar in 4 varianten: Tertio H10K, Tertio H16K, Tertio H22K en de Tertio H28K.

   door Gerard Kerklaan
  • Tertio EVK

   Vanaf€ 471.00

   Tertio EVK is alles wat je zoekt in een praktische garderobestandaard. Het garderoberek is uitgerust met twee rijen haken met bijpassende kleerhangers en standaard leverbaar tot een lengte van 3 meter. Tertio EVK is onderdeel van het zeer uitgebreide garderobeprogramma Tertio, ontworpen door Gerard Kerklaan.

   door Gerard Kerklaan
  • Tertio DVK

   Vanaf€ 850.00

   Tertio DVK is alles wat je zoekt in een praktische garderobestandaard. Je creëert in een handomdraai zeeën van ruimte omdat er aan beide zijdes plek is voor jassen. Het garderoberek is uitgerust met kleerhangers en standaard leverbaar tot een lengte van 3 meter. Tertio DVK is onderdeel van het zeer uitgebreide garderobeprogramma Tertio, ontworpen door Gerard Kerklaan.

   door Gerard Kerklaan
  • Tertio 10-16 Magnéfique

   Vanaf€ 77.00

   Tertio 10 en 16 Magnéfique zijn de magnetische broertjes van Tertio H10K en H16K. Zij maken deel uit van het door Gerard Kerklaan ontworpen garderobesysteem dat niet alleen functioneel en representatief is, maar ook een vriendelijke uitstraling heeft. Tertio 10 Magnéfique is voorzien van één kleerhanger, Tertio 16 Magnéfique heeft 2 kleerhangers. Het profiel is gemaakt van naturel geanodiseerd aluminium.

   door Gerard Kerklaan
  • Tertio EVKP

   Vanaf€ 808.00

   Tertio EVKP is alles wat je zoekt in een praktische garderobestandaard. Het garderoberek is uitgerust met twee rijen haken met bijpassende kleerhangers en een paraplurek. Standaard leverbaar tot een lengte van 3 meter. Tertio EVKP is onderdeel van het zeer uitgebreide garderobeprogramma Tertio, ontworpen door Gerard Kerklaan.

   door Gerard Kerklaan
  • Tertio HD

   Vanaf€ 77.00

   Wat is doeltreffender dan een rij kledinghaken aan de wand? Daarin voorziet Tertio HD, een hakenprofiel dat standaard verkrijgbaar is tot een lengte van 2 meter. Tertio HD maakt deel uit van het door designer Gerard Kerklaan ontworpen garderobeprogramma Tertio. Door het transparante design laten de diverse modellen zich gemakkelijk combineren. Maatwerk is hierbij mogelijk.

   door Gerard Kerklaan
  • Tertio WK

   Vanaf€ 340.00

   Tertio WK is een veelzijdige wandkapstok. Zowel de haken als de bijpassende kleerhangers zijn gemaakt van donkergrijs kunststof. De eveneens donkergrijze steunen zijn uitgevoerd in gepoedercoat staal, de profielen in aluminium. Tertio WK maakt deel uit van het door designer Gerard Kerklaan ontworpen programma Tertio. De modellen in dit garderobeprogramma laten zich gemakkelijk combineren.

   door Gerard Kerklaan
  • Next