Frans de la Haye

Nederland

“I believe in ‘Durability by Design’”

 • Next
De la Haye was a “founding father” of the Technical University of Eindhoven Product Design faculty.

Frans de la Haye works with his design studio DE LA HAYE DESIGN on a diversity of projects: from architecture to consumer goods. The designer believes in ‘Durability by Design’: classical designs that are functionally, technically and aesthetically in balance. Frans is the ‘founding father’ of the Faculty of Product Design at Eindhoven University of Technology and was closely involved with the Design Academy Eindhoven for many years.

Gallery

Producten door deze ontwerper

 • Nieuw product

  Ditch

  Vanaf€ 899.00

  Afvalscheidingsbak Ditch past naadloos in hedendaagse interieurs van bedrijven en openbare ruimtes. Het design van hoogwaardig staal mag er zijn, zonder op de voorgrond te treden. Ditch is uitgerust met drie of vier compartimenten: voor plastic, papier, restafval of bekers. Het afvalscheidingssysteem kan optioneel worden uitgerust met wielen en een klepje voor het vak voor restafval. Het is ook mogelijk om Ditch te personaliseren door de indeling van de vakken en het ontwerp van de pictogrammen aan te passen.

  door Frans de la Haye
 • Butler

  Vanaf€ 299.00

  Kledingrek Butler snapt hoe je een jas in stijl ophangt. Het ontwerp van designer Frans de la Haye springt in het oog door de krachtige, minimalistische vormgeving. Extra handig: de rekken zijn in elkaar te schuiven. Maak compleet met de bijpassende haakjes en de voetplaat voor tassen en schoenen.

  door Frans de la Haye