DUMoffice

Nederland

 • Next
In 2008, the duo launched their own label DUM.

Dumoffice is eind jaren negentig opgericht. Designers Marc van Nederpelt en Wiebe Boonstra hebben sindsdien een krachtige ontwerptaal ontwikkeld die zich kenmerkt door uitgesproken vormen en subtiliteit. In 2008 startte het tweetal het eigen label DUM. Hun ontwerpen zijn aangekocht door diverse musea.

Gallery

Producten door deze ontwerper

 • Slide Planchet

  Vanaf€ 135.00

  De elegante Slide familie tilt iedere entree naar een hoger niveau. Naast stijlvolle kapstokken, zijn er ook accessoires verkrijgbaar. Zo biedt het praktische planchet van aluminium een vaste plek aan sleutels of make-up. Het planchet is 35 cm breed en 4 mm dik. Een perfecte match met de Slide spiegel.

  door DUMoffice
 • Slide S

  Vanaf€ 299.00

  De elegante Slide familie tilt iedere entree naar een hoger niveau. Naast stijlvolle kapstokken, zijn er ook accessoires verkrijgbaar. Werp voor je de deur uitgaat nog een snelle blik in de Slide spiegel. Verfijnd door haar ronde vormen, maar toch robuust door de achterkant van gemelamineerd spaanplaat. En zowel horizontaal als verticaal te bevestigen.

  door DUMoffice
 • Slide

  Vanaf€ 239.00

  De elegante Slide familie tilt iedere entree naar een hoger niveau. De flexibele Slide kapstok bestaat uit twee metalen buizen met een witte poedercoating. Door ze in- of uit elkaar te schuiven, klem je ze eenvoudig in tussen vloer en plafond tot een hoogte van 3.40 meter. De zes kunststof haken zijn op verschillende posities te bevestigen.

  door DUMoffice
 • Slide G

  Vanaf€ 173.00

  De elegante Slide familie tilt iedere entree naar een hoger niveau. De flexibele Slide G kapstok bestaat uit een metalen voet en een metalen buis. De zes kunststof haken van de Slide G1 zijn op verschillende posities te bevestigen. Meer ophangruimte nodig? Dan bieden Slide G2 en Slide G3 uitkomst.

  door DUMoffice
 • Slide W

  Vanaf€ 152.00

  De elegante Slide familie tilt iedere entree naar een hoger niveau. De flexibele Slide W wandkapstok bestaat uit een metalen buis met een witte poedercoating. De vier kunststof haken zijn op verschillende posities te bevestigen. Meer ophangruimte nodig? Dan biedt Slide W2 uitkomst.

  door DUMoffice
 • Next