Axis Design Europe & Neal Hollis

Engeland

 • Next
The Design studio was established in 1983 in London

Ontwerpers Frank Andrew en Jeremy Harvey waren tot 2009 de drijvende krachten achter Axis Design Europe. De ontwerpstudio, in 1983 in Londen opgericht, was onder meer gespecialiseerd in interieurarchitectuur en productontwerp. Zowel Andrew als Harvey zijn nog altijd actief als (interieur)ontwerpers. De Britse ontwerper Neal Hollis behaalde in 1988 een meestergraad meubelontwerp aan de Royal College of Art in Londen. Na ervaring te hebben opgedaan bij onder meer Axis Design, MCM Architecture en KSS Architects, opereert hij sinds 2010 onder eigen naam. Hollis is actief als architect en productontwerper.

Gallery

Producten door deze ontwerper

 • Toro W

  Vanaf€ 275.00

  Brochurehouder Toro W maakt deel uit van het programma Toro, ontworpen door het Engelse bureau Axis Design. Kenmerkend voor de producten in dit programma is het sierlijke design met functionele accenten. Aan Toro W kunnen verschillende legborden worden bevestigd. Standaard worden er drie meegeleverd.

  door Axis Design Europe & Neal Hollis
 • Toro G

  Vanaf€ 389.00

  Toro G is een echte sfeermaker in een entree, kantoor of wachtruimte. De sierlijke garderobestandaard met speelse, functionele accenten is bekroond met een iF Design Award. De knoppen van blank gelakt beukenhout vormen een mooi contrast met de donkere buizen en ring van gepoedercoat staal. Verkrijgbaar in zwart, donkergrijs, donkergroen en donkerblauw.

  door Axis Design Europe & Neal Hollis