Visit us at Orgatec 2022

2 augustus 2022

  Ontdek onze nieuwe producten!

  Orgatec gaat bijna van start! Van 25 t/m 29 oktober 2022 vindt dé beurs voor kantoorinrichting plaats in Keulen. Uiteraard is van Esch ook aanwezig. En we nemen onze nieuwste producten mee. We kijken vooruit, maar we blikken ook klein beetje terug. We bestaan dit jaar namelijk 50 jaar! We kijken ernaar uit om met je bij te praten op onze stand Hall 10.1, B051.

  Orgatec 2022
  Koelnmesse, Keulen
  Dinsdag 25 oktober t/m vrijdag 28 oktober 09:00 – 18:00 uur
  Zaterdag 29 oktober 9:00 – 16:00 uur

  • Ditch 3A | Waste-Paper-Plastic

   Vanaf€ 999,00

   Afvalscheidingsbak Ditch past naadloos in hedendaagse interieurs van bedrijven en openbare ruimtes. Het design van hoogwaardig staal mag er zijn, zonder op de voorgrond te treden. Ditch is uitgerust met twee, drie of vier compartimenten. Het afvalscheidingssysteem kan optioneel worden uitgerust met wielen en een klepje.

   door Frans de la Haye
  • Nieuw product

   Ditch 3A Pedal EN

   Vanaf€ 1.299,00

   Afvalscheidingsbak Ditch 3 Pedal past naadloos in hedendaagse interieurs van bedrijven en openbare ruimtes. Het design van Frans de la Haye mag er zijn, zonder op de voorgrond te treden. Ditch 3 Pedal is gemaakt van hoogwaardig gepoedercoat staal en uitgerust met drie compartimenten, een soft close deksel en een RVS pedaal.

   door Frans de la Haye
  • Nieuw product

   Slide G3 Wood

   Vanaf€ 595,00

   Slide G, een van onze meest geliefde kapstokken, tilt iedere entree naar een hoger niveau. De iconische kapstok doet dat vanaf nu in een prachtige nieuwe uitvoering. Slide G Wood combineert een kolom van eikenhout met een wit stalen voet en kunststof haken.

   door DUMoffice
  • Nieuw product

   Sticks G

   Vanaf€ 298,00

   Kapstokkenreeks Sticks springt in het oog door de combinatie van kunststof, aluminium en eikenhout. Kapstok Sticks G combineert een eikenhouten kolom met een prachtige kroon van wit aluminium en vijf dubbele haken.