Nieuwe producten: Frame wandkapstok, spiegel en paraplubak

20 mei 2021

 • Next
"De nieuwe producten omlijsten jassen en paraplus met een krachtig kader."

We hebben opnieuw de handen ineen geslagen met het Duitse ontwerpduo kaschkasch. Het resultaat: grafische wandkapstok Frame W, spiegel Frame S en paraplubak Frame P. De ontwerpen van gepoedercoat staal springen direct in het oog door hun integrerende lijnenspel en omlijsten jassen en paraplus met een krachtig kader. De nieuwe producten vormen een ijzersterke eenheid met grafisch garderoberek Frame.

 • Nieuw product

  Frame W45

  Vanaf€ 150,00

  Een wandkapstok zoals je ‘m niet eerder zag: het strakke lijnenspel van Frame W spring direct in het oog. De grafische wandkapstok van gepoedercoat staal omlijst jassen en andere kledingstukken met een krachtig kader. Combineer het design van ontwerpduo kaschkasch met de andere producten uit de Frame familie.

  door Kaschkasch
 • Nieuw product

  Frame S

  Vanaf€ 287,00

  Een spiegel en wandkapstok in één: het strakke lijnenspel van Frame S springt direct in het oog. De grafische lijst van gepoedercoat staal is niet alleen een blikvanger, maar biedt ook ruimte aan kleerhangers. Combineer het design van ontwerpduo kaschkasch met de andere producten uit de Frame familie.

  door Kaschkasch
 • Nieuw product

  Frame P

  Vanaf€ 211,00

  Een paraplubak zoals je ‘m niet eerder zag: het strakke lijnenspel van Frame P springt direct in het oog. De grafische paraplubak van gepoedercoat staal omlijst paraplus krachtig kader. Combineer het design van ontwerpduo kaschkasch met de (wand)kapstokken uit de Frame familie.

  door Kaschkasch