Nieuws van het Sticks front!

21 juli 2022

 • Next
"Nieuwe haakjes voor oude bekende Sticks"

Nieuws van het Sticks front! De populaire kapstokkenreeks van Mia Lagerman & Ehlén Johansson heeft er twee nieuwe uitvoeringen bij. Kapstok Sticks G combineert een eikenhouten kolom met een prachtige kroon van wit aluminium en vijf dubbele haken. Wandkapstok Sticks HJH 60 is nu verkrijgbaar in een compleet zwarte uitvoering. Het hout van de kapstokken is 100% FSC gecertificeerd.

Warm welkom

Kapstok Sticks G springt in het oog door de combinatie van wit kunststof en warm Europees eikenhout. Als dat geen warm welkom is.

De kracht van zwart

Wandkapstok Sticks HJH 60 gaat op zwart. Het profiel van afgerond gebeitst zwart eikenhout vormt een krachtig geheel met de zwarte kunststof haken.

 • Nieuw product

  Sticks G

  Vanaf€ 298,00

  Kapstokkenreeks Sticks springt in het oog door de combinatie van kunststof, aluminium en eikenhout. Kapstok Sticks G combineert een eikenhouten kolom met een prachtige kroon van wit aluminium en vijf dubbele haken.

 • Nieuwe kleuren

  Sticks HJH 60cm black

  Vanaf€ 146,00

  Kapstokkenreeks Sticks springt in het oog door de combinatie van kunststof en eikenhout. Toch hebben designers Mia Lagerman en Ehlén Johansson zich voor het Sticks programma vooral laten leiden door de kunststof haken die steeds op een andere manier bevestigd zijn. Wandkapstok Sticks HJH is standaard verkrijgbaar in drie lengtes.

  door Mia Lagerman & Ehlén Johansson